huis en interieur

Huis en interieur, Love Luxury!

Koning winter is net vertrokken, maar de winter woontrends van 2013 zorgen ervoor dat je niets liever wilt dan op de bank vertoeven in jouw geliefde huis en interieur. Een comfortabel  huis en interieur, een fijne bank, een mooie eettafel en goede verlichting willen we dat niet allemaal? Dé wintertrend van 2013 Love Luxury, gaat net een stapje verder. De crisis komt in het slop, alles kan en mag allemaal weer net even wat luxer!

Geef glans!

Comfortabel wonen is belangrijk, maar in 2013 staat ook pure luxe centraal. Die luxe is terug te zien in rijke materialen, zoals zijde, koper en glas, maar ook in kleuren en texturen. Wat voorop staat is glans.  In bekledingsstoffen, lampenkappen, kussens, glazen vazen, spiegels en andere accessoires komt de kracht van glans goed tot zijn recht.

Aarde en metallics, een contrast

De kleuren die daarbij terugkomen zijn ‘aardse’ kleuren, denk hierbij aan edelsteenkleuren, zoals amber en robijn of zacht oranje. Metallics zijn nieuwkomers in deze huis en interieur trend. Met name zilver is opvallend en wordt gecombineerd met brons, koper en goud. Vooral in stoffering en accessoires zien we deze metaaltinten terug: kussens gemaakt van metallic leder en een sprei van silver coated linen geven het bed of de bank extra cachet.

Stijlvolle accessoires

Ook de accessoires zijn glanzend en luxueus! Glazen objecten, glazen parfumflesjes, antieke en/of grote wandklokken, klassieke ronde spiegels of juist moderne zijn allen prima woonaccessoires die de luxe sfeer benadrukken. Zie hieronder het interieur van een luxueus penthouse in Sochi. Precies zoals aardetinten gemixt met metallics in het luxe interieur bedoeld zijn.

Aquarius by Boca do Loba

Bij deze wintertrend past een verscheidenheid aan meubilair. Ik heb er een voor u uitgelicht uit ons assortiment, waarmee ook eindeloos een luxe stijl gecreëerd kan worden. Deze salontafel kan op meerdere kamers in uw huis en interieur geplaatst worden. Het ontwerp doet denken aan een schitterend sieraad, de fijngesneden vorm contrasteert met het sterke karakter van deze opvallende glazen salontafel. En de elementen van de luxe wintertrend komen terug: glas en glans.

Benieuwd geworden naar de Aquarius salontafel?

huis-en-interieur-decoratie

huis-en-interieur-accessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

huis-en-interieur-luxe-wonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s via Afflante.com

Extra bron: www.droomhome.nl

about the author

Geen reacties

Reageren niet mogelijk.