interieur ideeen

Interieur ideeen doe je natuurlijk op in woonbladen, op internet of op televisie. Wilhelmina Designs speurt dagelijks het internet af op zoek naar de meest bijzondere interieur ideeen en wil deze graag met uw delen. Zo vonden we het project ‘Montagu Square House’ van het Londense designbureau d-raw.

De opdrachtgever noemt het resultaat een perfecte samensmelting van klassieke Engelse architectuur met traditionele Japanse styling. East meets West. Uitgangspunt van dit bijzondere renovatieproject was het behoud van de Edwardiaanse erfenis die dit pand zo uniek maakt. Tegelijkertijd wilden de opdrachtgevers af van de vele donkere hoekjes en gangen teneinde een moderne samenhangende ambiance te creëren.

interieur ideeen

interieur-ideeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de centrale hal is een fantastisch sculptuur opgehangen.

interieur-ideeen-hal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieur ideeen: De warme eikenhouten vloer vormt een sterk contrast met het koude marmer in het trappenhuis. Het bovenste gedeelte van de trap lijkt te zweven in de ruimte. Vanuit de entree heb je een mooie doorkijk naar de aanpalende kamer die in een donkere kleur is afgewerkt. De slanke stalen leuning geeft een fraaie onderbreking in het lijnenspel.
interieur-ideeen-televisiekamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De wanden van de televisiekamer zijn bekleed met een moderne houtsoort.

interieur-ideeen-woonkamer-inrichten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De haard werd volledig gerestaureerd inclusief het originele houtsnijwerk. Goede interieur ideeen beginnen met een sterke basis, in dit geval een witte kamer met authentieke sierlijsten. Door de ruimte in te vullen met een aantal donkere elementen, zoals in dit geval een vleugel, fauteuil en schilderijen, creëer je een sterk en tijdloos zwart-wit karakter.

interieur-ideeen-werkplek-trap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goede interieur ideeen geven optimaal invulling aan de beschikbare vierkante meters. Hier maakte d-raw een werkplek onder de trap door eenvoudigweg een dik zwart marmeren werkblad te monteren.

interieur-ideeen-glazen-wand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De architect maakte een glazen afscheiding in de keuken.

Foto’s via Afflante.com

Meer projecten van D-Raw

about the author

Geen reacties

Reageren niet mogelijk.