lampen online bij wilhelmina designs

Lampen online kopen, meer licht in je interieur

Verlichting is meer dan een lichtgevend object in een ruimte. Met het juiste licht kun je allerlei verschillende sferen oproepen en een nog krachtiger interieur creëren. In je eigen huis wil je rust en geborgenheid, maar ook licht. Zeker in de winter kan je van goede verlichting extra genieten en kan je energie een extra boost krijgen. En hoe creëer je beter licht in je leven (en je huis) dan met een goed gekozen lamp? Uiteraard zijn deze lampen online te bestellen.

Lampen online shoppen

Lampen zijn tegenwoordig gemakkelijk online te bestellen. Het gemak van online shoppen bij woonwinkels heb ik hiervoor besproken. Nu is het de beurt aan een aantal mooie lampen die met hun prachtige schijnsel zelf wel eens in het zonnetje mogen worden gezet. Zo heeft Wilhelmina Designs een aantal lampen in het assortiment van het zeer bekende Contardi Lighting.

Contardi lampen online

Gevestigd in Desio (omgeving Milaan), vervaardigd Contardi al meer dan 30 jaar eersteklas verlichting. In de afgelopen jaren heeft Contardi zich gespecialiseerd in aangepaste verlichting voor contract specificatie, zoals bijvoorbeeld voor bekende namen als Giorgetti en Armani Casa. Contardi is uitgegroeid tot de favoriete en zeer betrouwbare custom manufacturing bron voor architecten, ontwerpers en verlichtingexperts wereldwijd. Met een druk op de knop haal je vanuit je luie stoel echt Italiaans design in huis, lampen online kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Tafellamp ‘Cornelia’

Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp waarmee je in een klap de eettafel omtovert tot een plekje waar het nog knusser is? Dit kan met de tafellamp Cornelia. Een moderne tafellamp met een fraai vormgegeven kap in blank, brons of verchroomd glas. Basis en steel zijn beschikbaar in parelwit of hoogglans zwarte lak. De ontwerper is Massimiliano Raggi en het ontwerp is uiteraard handgemaakt in Italië. De Cornelia tafellamp is ook als vloerlamp of als hanglamp beschikbaar.

lampen-online-cornelia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cornelia lampen online te bestellen

Online lampen staand ‘Agata’

Een ietwat grotere lamp is de staande lamp ‘Agata’ Contardi Lighting. Het design is van de hand van Gianluigi Landoni, uiteraard ook handgemaakt in Italië. De verleidelijke maar ook speelse vormgeving is kenmerkend voor de stijl van de ontwerper. De kap kan bewegen zodat je de sfeer van de verlichting kunt beïnvloeden: rechtop om goed bij te kunnen lezen, of gekanteld om de ruimte sfeervol te verlichten. Je kunt de kap kiezen in een mat-zwart, mat-wit of goudkleurige afwerking.

lampen-online-agata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agata lampen online bestellen

Lampen online lamp spiegel ‘Lala Soliflor’

Eerder is ook het effect van spiegels besproken. Je slaat twee vliegen in een klap met deze spiegel met lampen: de lamp spiegel ‘Lala Soliflor’ van Contardi Lighting. Het design is van Stéphanie du Mesnil Gaillard, uiteraard ook handgemaakt in Italië. De lijst is gemaakt van wengé hout met daarboven een facetgeslepen spiegel. De mondgeblazen glazen vaas wordt vanaf de onderzijde aangelicht. Ideaal om sfeer in je interieur te creëren met een waar designstuk welke een warme gloed behoudt.

lampen-online-contardi

Lala Soliflor Lampen online bestellen

Voor meer informatie over lampen online kunt u een kijkje nemen op de site: http://www.wilhelminadesigns.nl/index.php.

Meer verlichtingstips via villaidea

 

about the author

Geen reacties

Reageren niet mogelijk.